Zoeken
Sluit dit zoekvak.
18 december 2023

5 redenen waarom wij onze huurauto altijd via Sunny Cars boeken

Tips voor een auto huren in Mexico

Een auto huren op reis geeft je veel vrijheid, maar ook een grote verantwoordelijkheid. Je moet de auto aan het eind van de rit immers weer netjes inleveren. Gedoe en onvoorziene kosten zijn het laatste waar je zin in hebt, en dat is dan ook exact de reden dat wij onze auto al jaren trouw huren bij Sunny Cars.

Sunny Cars

Huurauto Yucatan

1. Geen verrassingen op de luchthaven

Een van de grootste frustraties als je een auto huurt in het buitenland: de kleine lettertjes in het huurcontract en alle schades die niet verzekerd zouden zijn. Vroeger hebben wij ons nog wel eens voor veel geld extra verzekeringen aan laten smeren bij de balie op de luchthaven, en dat is best een vervelend begin van je vakantie. Je bent de luchthaven nog niet af, maar je bent al onverwacht veel geld kwijt en hebt het gevoel dat je bent belazerd. Sinds we bij Sunny Cars boeken is dat gelukkig een hele zorg minder. Via Sunny Cars is je autohuur namelijk altijd all-inclusive en ben je standaard 100 procent goed verzekerd voor alle soorten schades.

2. Altijd je eigen risico terug

Nog zo’n vervelende vraag die je wel eens krijgt bij de verhuurbalie: wilt u uw eigen risico afkopen? Nou, liever niet natuurlijk. Maar ja… een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker als je in een vreemd land achter het stuur zit. Ook dat is bij Sunny Cars niet aan de orde. Via hen krijg je altijd je eigen risico terug, óók als je schade rijdt. En die wetenschap rijdt een stuk lekkerder.

Auto huren in Spanje

3. Nederlandse klantenservice

Nog een voordeel van het boeken van een huurauto bij Sunny Cars is de Nederlandse klantenservice. Als je een auto huurt in een land waar je de taal niet spreekt, loop je soms tegen communicatieproblemen aan. Het is dan een geruststellend idee dat je kunt rekenen op ondersteuning in je eigen taal. Zorg dat je het 24/7-noodnummer in je telefoon hebt opgeslagen en doe een belletje als je een dringende vraag hebt. Bijvoorbeeld als er problemen zijn met ophalen of als je je huurauto niet op tijd kan inleveren. De klantenservice staat altijd voor je klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen.

Roadtrip Madeira

4. Annuleren tot een uur van tevoren

Natuurramp op jouw vakantiebestemming? Been gebroken? Of toch besloten om naar een andere bestemming te gaan? Reisplannen kunnen altijd veranderen en dan is het heel fijn dat je je huurauto nog last minute kan wijzigen of annuleren. Het wijzigen van je reservering kan bij Sunny Cars tot 24 uur van tevoren. Je kunt dan onder andere de huurperiode, ophaaltijd en categorie auto aanpassen. Gratis annuleren kan zelfs tot één uur voor vertrek, en de huursom wordt dan direct teruggestort. 

5. Ongelimiteerde kilometers

Genoeg autoverhuurbedrijven waar je gebonden bent aan een aantal kilometers. Overschrijd je deze tijdens je huurperiode, dan moet je per kilometer gaan bijbetalen. En dat kan flink in de papieren gaan lopen. Als je van plan bent om flink wat kilometers te gaan vreten, dan doe je er goed aan om een auto te huren bij Sunny Cars. Er zit geen limiet aan het aantal kilometers dat je mag rijden. Of je nou 20, 200 of 2000 kilometer rijdt tijdens jouw reis, dat maakt allemaal niets uit. 

Meer tips voor een reis met huurauto? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Verantwoording: Expeditie Aardbol is trots partner van Sunny Cars en heeft ook in 2024 een inspirerende samenwerking.

Reistips

Picture of Stéphanie - Expeditie Aardbol

Stéphanie - Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, alle geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Een reisblog bomvol inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

REistips

Op zoek naar handige reistips voor het backpacken of rondreizen? Expeditie Aardbol helpt je met de voorbereiding van jouw reis. Wil je weten wat écht onmisbaar is in je backpack of ben je op zoek naar een bijzonder hotel? Hier vind je een overzicht van alle reistips, travel hacks en gadgets.

Of je nou gaat backpacken in Azië of een stedentrip maakt in Europa: lees hier alle blogs met praktische reistips.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset

REistips per onderwerp