Backpacken in Japan: alles over de voorbereiding van jouw rondreis

Japan

Ben je van plan om te gaan backpacken in Japan? Hier vind je alle informatie voor het plannen van een individuele rondreis. Japan is het leukste land ter wereld en backpacken langs steden als Tokyo, Kyoto en Osaka is één groot avontuur. Dankzij het moderne netwerk van spoorwegen kun je hier heel relaxt rondreizen en ik raad het iedereen aan om het land op eigen gelegenheid te bezoeken.

In dit artikel heb ik al mijn nuttige blogs over Japan verzameld. Tips voor het bepalen van de route, een overzicht van leuke hotels en lijstjes met leuke dingen om te doen in de grote steden.

Tip: Bookmark deze pagina, dan heb je ook op reis alle tips bij de hand.

Backpacken in Japan

BACKPACKEN IN JAPAN: VOORBEREIDING

TIPS VOOR TOKYO

TIPS VOOR KYOTO

TIPS VOOR OSAKA

TIPS VOOR DE JAPANSE ALPEN

HANDIGE LINKS

 

Backpacken in Japan

OVER EXPEDITIE AARDBOL

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, allen geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Een reisblog bomvol inspiratie!33 REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.