Zoeken
Sluit dit zoekvak.
7 maart 2023

De coolste street art in Tel Aviv

Ik hou ervan als steden een beetje een rauw randje hebben. Een verlaten gebouw hier, een stukje graffiti daar. Van dat werk. Ik vind het jammer dat je het in Nederland zo weinig ziet, en dus geniet ik er des te meer van in het buitenland. Ik zag het in Berlijn natuurlijk, maar ook in Istanbul en Barcelona. En tot mijn grote verbazing was ook het fijne Tel Aviv versierd met kleine kunstwerkjes. Van grappige beeldhouwwerken aan de muur, tot graffiti waarbij een heel gebouw wordt meegenomen: vandaag neem ik je mee langs de coolste street art in Tel Aviv.

Street art in Tel Aviv

Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv
Israel: Street art in Tel Aviv

Reizen naar Israel

Picture of Stéphanie - Expeditie Aardbol

Stéphanie - Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, alle geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Een reisblog bomvol inspiratie!

29 reacties

    1. Dat geldt ook echt voor mij! Vind het zoveel charme hebben. Jammergenoeg zien we het in Nederland niet zo vaak.

    1. Belgrado ben ik met je eens! Heb me daar destijds ook een slag in de rondte gefotografeerd ;)!

  1. Wat een gave streetart zit er tussen! En ik snap wat je bedoelt… Ik vind het ook jammer dat er in Nederland weinig van die prachtige oude vervallen gebouwen zijn. Ruimtegebrek stel ik me zo voor. Jammer want het blijft bijzonder!

    1. Ja Berlijn spant wat mij betreft wel de Streetart-kroon! Gelukkig ga ik over een maand die kant op :).

  2. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat ik toch echt eens een keer naar Tel Aviv moet. Het lijkt me zo’n gave stad. En dan die street art. Waanzinnig! Ik ben verliefd op dat robotje <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reizen naar Israel

Als je lekker eten belangrijk vindt, dan is het een aanrader om een keer op reis naar Israel te gaan. Dit land staat bekend om haar fantastische lokale keuken en is dé foodiebestemming bij uitstek. Er valt daarnaast genoeg te doen. Tel Aviv is een van de leukste steden in het Midden-Oosten, maar ook het indrukwekkende Jeruzalem verdient een plekje in je reisplanning.

Meer lezen over reizen en backpacken in Israel? Lees hier alle blogs.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset