De coolste street art in Tel Aviv

Home » Azië » De coolste street art in Tel Aviv

Ik hou ervan als steden een beetje een rauw randje hebben. Een verlaten gebouw hier, een stukje graffiti daar. Van dat werk. Ik vind het jammer dat je het in Nederland zo weinig ziet, en dus geniet ik er des te meer van in het buitenland. Ik zag het in Berlijn natuurlijk, maar ook in Istanbul en Barcelona. En tot mijn grote verbazing was ook het fijne Tel Aviv versierd met kleine kunstwerkjes. Van grappige beeldhouwwerken aan de muur, tot graffiti waarbij een heel gebouw wordt meegenomen: vandaag neem ik je mee langs de coolste street art in Tel Aviv.

Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv

Meer lezen over reizen in Israel? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

• Israel: 10 x doen tijdens je stedentrip naar Jeruzalem
• Israel: 20 x doen tijdens een stedentrip Tel Aviv
• Israel: Een wandeling door historisch Jeruzalem
• Doen: Lekker eten op de Machne Yehuda Market in Jeruzalem

Lees hier alle verhalen over Israel »

OVER EXPEDITIE AARDBOL

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, allen geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Een reisblog bomvol inspiratie!29 REACTIES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.