20 april 2020

De coolste street art in Tel Aviv

Home » Israël » De coolste street art in Tel Aviv

Ik hou ervan als steden een beetje een rauw randje hebben. Een verlaten gebouw hier, een stukje graffiti daar. Van dat werk. Ik vind het jammer dat je het in Nederland zo weinig ziet, en dus geniet ik er des te meer van in het buitenland. Ik zag het in Berlijn natuurlijk, maar ook in Istanbul en Barcelona. En tot mijn grote verbazing was ook het fijne Tel Aviv versierd met kleine kunstwerkjes. Van grappige beeldhouwwerken aan de muur, tot graffiti waarbij een heel gebouw wordt meegenomen: vandaag neem ik je mee langs de coolste street art in Tel Aviv.

Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv Israel: Street art in Tel Aviv

Meer lezen over reizen in Israel? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

• Israel: 10 x doen tijdens je stedentrip naar Jeruzalem
• Israel: 20 x doen tijdens een stedentrip Tel Aviv
• Israel: Een wandeling door historisch Jeruzalem
• Doen: Lekker eten op de Machne Yehuda Market in Jeruzalem

29 reacties

    1. Dat geldt ook echt voor mij! Vind het zoveel charme hebben. Jammergenoeg zien we het in Nederland niet zo vaak.

    1. Belgrado ben ik met je eens! Heb me daar destijds ook een slag in de rondte gefotografeerd ;)!

  1. Wat een gave streetart zit er tussen! En ik snap wat je bedoelt… Ik vind het ook jammer dat er in Nederland weinig van die prachtige oude vervallen gebouwen zijn. Ruimtegebrek stel ik me zo voor. Jammer want het blijft bijzonder!

    1. Ja Berlijn spant wat mij betreft wel de Streetart-kroon! Gelukkig ga ik over een maand die kant op :).

  2. Ik raak er steeds meer van overtuigd dat ik toch echt eens een keer naar Tel Aviv moet. Het lijkt me zo’n gave stad. En dan die street art. Waanzinnig! Ik ben verliefd op dat robotje <3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Over Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Dit Nederlandse reisblog is het gelukkige huwelijk tussen mijn twee grote passies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset

Presets
Bewerk je vakantiefoto's met de filters van Expeditie Aardbol
Lees meer
Tote bags
De enige echte Expeditie Aardbol tas!
Lees meer
Shirts
Bestel hier het exclusieve Expeditie Aardbol t-shirt
Lees meer
Previous
Next