Zoeken
Sluit dit zoekvak.

In de media

Expeditie Aardbol verschijnt regelmatig in de media en wordt vaak een van de beste Nederlandse reisblogs genoemd. In 2017 won Expeditie Aardbol zelfs de Aad Struijs Persprijs voor beste online productie in de reisjournalistiek. Hieronder vind je een selectie van alle eervolle vermeldingen.

Wil je Stéphanie interviewen over reizen of bloggen? Neem contact op via info@expeditieaardbol.nl.

Gezien in

Publicaties

VISIT FLANDERS – OKTOBEr 2021

Podcast – September 2021

Insta Travel – JUNI 2021

Radio 2 – April 2021

Columbus Magazine – december 2020

Columbus Magazine - december 2021

verliefd op Nederland – augustus 2020

Nieuwe ooststellingwerver – JUNI 2020

FLAIR BELGIË – JUNI 2020

Lonely Planet Magazine – Februari 2020

TRIPTALK – DECEMBER 2019

Porterenee – November 2019

LONELY PLANET MAGAZINE – OKTOBER 2019

Prijzen en awards

Nominatie Viva400 2019

In 2019 was ik genomineerd voor een VIVA400 Award in de categorie Creatievelingen.

VIVA400 Expeditie Aardbol

PRIJSWINNENDE CAMPAGNE VOOR VOIGT TRAVEL – JUNI 2019

In opdracht van Voigt Travel reis ik in september 2018 naar Zweeds Lapland. Dankzij de bijdrages van verschillende Nederlandse reisblogs heeft Voigt Travel een plekje veroverd in de Social Travel 30, een overzicht van reismerken die het best hebben gepresteerd op het gebied van online berichtgeving. Diezelfde campagne ontvangt in juni 2019 de Emerce Travel Awards
met daarbij nadrukkelijke aandacht voor Expeditie Aardbol.

Uit het juryrapport van Emerce: In samenwerking met verschillende reisblogs, weet Voigt Travel positieve aandacht te vragen voor hun reizen naar het Pure Noorden en het Ware Zuiden. Belangrijke blogs voor het creëren van positieve buzz rondom het merk zijn onder andere Expeditie Aardbol, Globegirl en Met kids de wereld rond.

Vakantie Zweeds Lapland

BLOGPRIJS TOERISME VLAANDEREN & BRUSSEL – MAART 2018

Reisblog Expeditie Aardbol ontvangt de Blogprijs Toerisme Vlaanderen & Brussel 2017 voor dit verhaal over Gent.

Uit het juryrapport: Stéphanie beschrijft haar 10 persoonlijke tips voor Gent met veel enthousiasme. Ze heeft oog voor zowel de historische beleving van de stad (Vlaamse meesters) als eigentijdse belevingen zoals street art en culinaire hotspots. Haar foto’s vormen een perfecte aanvulling op haar tips en tonen de schoonheid en veelzijdigheid van Gent.

Expeditie Aardbol wint Persprijs Toerisme Vlaanderen

PERSPRIJS WALLONIË – JANUARI 2018

Mijn blog over Luik werd door het verkeersbureau van Wallonië bekroond met de Persprijs Wallonië.

Uit het juryrapport: In een serie goed geschreven uitnodigende verhalen beschrijft Versteeg onverwachte locaties en activiteiten. Het geheel vormt door de uitstekende gestileerde vormgeving van de website en het fotomateriaal bij de tips eveneens een lust voor het oog.

Wat te doen tijdens een weekendje weg in Luik

AAD STRUIS PERSPRIJS – JANUARI 2017

Begin 2017 mocht ik op de Vakantiebeurs in Utrecht de Aad Struijs Persprijs in ontvangst nemen voor deze blog over India. De Aad Struijs Persprijs geldt als de onafhankelijke vakprijs voor journalistieke producties in de sector reizen en toerisme. Een enorme eer om als eerste Nederlandse reisblog deze prestigieuze prijs in ontvangst te mogen nemen en een absolute kroon op mijn werk als blogger.

Uit het juryrapport: Dit India-verhaal biedt een eerlijk inkijkje in een welbekende bestemming, maar weet de clichés te omzeilen met indrukwekkende beschrijvingen. Het is een persoonlijk relaas van de auteur over de liefde-haatverhouding die ze met India heeft. De publicatie heeft een goede cohesie tussen look & feel, tekst, beeld en lay-out en informatiegehalte.

Uitreiking Aad Struijs Persprijs 2017

Eervolle vermeldingen

BOEK ‘SOLO REIZEN’ VAN LIESBETH RASKER

Het boek Solo reizen van Liesbeth Rasker is een handige gids voor iedereen die in zijn eentje op reis wil. In het boek worden ook tips gegeven voor Nederlandse reisblogs met ‘eindeloos veel inspiratie, tips en routes.’ Uiteraard ontbreekt Expeditie Aardbol niet in dit overzicht.