In de media

Expeditie Aardbol verschijnt regelmatig in de media en wordt vaak een van de beste Nederlandse reisblogs genoemd. Hieronder vind je een selectie van alle eervolle vermeldingen.

Wil je mij interviewen over reizen of bloggen? Neem contact op via info@expeditieaardbol.nl.


VERMELDING EMERCE.NL

oktober 2018

In opdracht van Voigt Travel reis ik in september 2018 naar Zweeds Lapland. Dankzij de bijdrages van verschillende Nederlandse reisblogs heeft Voigt Travel een plekje veroverd in de Social Travel 30, een overzicht van reismerken die het best hebben gepresteerd op het gebied van online berichtgeving. Mijn verhalen blijven niet onopgemerkt en Expeditie Aardbol wordt door de redactie van Emerce.nl als voorbeeld genoemd. Lees hier het complete artikel.


BLOGPRIJS TOERISME VLAANDEREN & BRUSSEL

maart 2018

Reisblog Expeditie Aardbol ontvangt de Blogprijs Toerisme Vlaanderen & Brussel 2017 voor dit verhaal over Gent.

Uit het juryrapport: In een serie goed geschreven uitnodigende verhalen beschrijft Versteeg onverwachte locaties en activiteiten. Het geheel vormt door de uitstekende gestileerde vormgeving van de website en het fotomateriaal bij de tips eveneens een lust voor het oog.


SUNNY CARS

Februari 2018

Expeditie Aardbol wordt uitgelicht in de nieuwsbrief van autoverhuurder Sunny Cars, met aandacht voor mijn blog over Sicilië en het artikel dat ik schreef in samenwerking met Sunny Cars.

Expeditie Aardbol in nieuwsbrief Sunny Cars


PERSPRIJS WALLONIË

Januari 2018

Mijn blog over Luik werd door het verkeersbureau van Wallonië bekroond met de Persprijs Wallonië.

Uit het juryrapport: Stéphanie beschrijft haar 10 persoonlijke tips voor Gent met veel enthousiasme. Ze heeft oog voor zowel de historische beleving van de stad (Vlaamse meesters) als eigentijdse belevingen zoals street art en culinaire hotspots. Haar foto’s vormen een perfecte aanvulling op haar tips en tonen de schoonheid en veelzijdigheid van Gent.


VIVA.NL

NOVEMBER 2017

Viva vroeg mij en vijf andere Nederlandse reisbloggers naar tips voor duurzaam reizen. Lees hier het hele artikel.


AAD STRUIJS PERSPRIJS

JANUARI 2017

Begin 2017 mocht ik op de Vakantiebeurs in Utrecht de Aad Struijs Persprijs in ontvangst nemen voor deze blog over India. De Aad Struijs Persprijs geldt als de onafhankelijke vakprijs voor journalistieke producties in de sector reizen en toerisme. Een enorme eer om als eerste Nederlandse reisblog deze prestigieuze prijs in ontvangst te mogen nemen en een absolute kroon op mijn werk als blogger.

Uit het juryrapport: Dit India-verhaal biedt een eerlijk inkijkje in een welbekende bestemming, maar weet de clichés te omzeilen met indrukwekkende beschrijvingen. Het is een persoonlijk relaas van de auteur over de liefde-haatverhouding die ze met India heeft. De publicatie heeft een goede cohesie tussen look & feel, tekst, beeld en lay-out en informatiegehalte.

Uitreiking Aad Struijs Persprijs 2017


BETTER PLACES

Januari 2017

Reisinspiratie gegarandeerd, aldus reisorganisatie Better Places. Expeditie Aardbol is volgens het team van Better Places dé Nederlandse reisblog voor mooie verhalen, praktische tips en uitstekende foto’s. Lees hier het hele artikel.


EUCLAIM

MAART 2016

Ook EUclaim maakte een lijstje met leuke Nederlandse reisbloggers. Volgens EUclaim moet je Expeditie Aardbol zeker volgen voor persoonlijke reisverhalen en handige reisinformatie. Lees hier het hele artikel.


SCHOOL VOOR REISJOURNALISTIEK

JANUARI 2016

De School voor Reisjournalistiek geeft Expeditie Aardbol een eervolle vierde plek in het lijstje met de veelbelovendste Nederlandse reisblogs van 2016. Lees hier het hele artikel.


TIX.NL

DECEMBER 2014

Expeditie Aardbol wordt door Tix.nl getipt als een van de zeven Nederlandse reisbloggers die je in 2015 moet volgen. Lees hier het hele artikel.