Search
Close this search box.

In deze lijst vind je een overzicht van Nederlandse bloggers, die in het Nederlands bloggen. Hoewel ik mijn uiterste best heb gedaan om deze lijst zo goed mogelijk samen te stellen, is het mogelijk dat ik een blog ben vergeten. Heb je iets opgemerkt? Stuur me een mailtje met alle details via info@expeditieaardbol.nl onder vermelding van ‘Nederlands reisblog aanmelden’.

Wil je een blog aanmelden? Houd dan rekening met de volgende voorwaarden:

– In dit overzicht vind je uitsluitend Nederlandse bloggers (geen Vlaamse).
– Blogs moeten in het Nederlands zijn geschreven.
– Blogs moeten grotendeels gaan over reizen, reistips en reisverhalen.
– Er moet een persoonlijk team achter de site zitten, ik accepteer geen verkapte verkoopsites van reisorganisaties.
– Ik accepteer alleen bloggers die bloggen op een eigen domein (dus o.a. geen Blogger.com, WordPress.com, Polarsteps of Instagram).

Omdat ik heel veel mailtjes krijg, kan ik niet iedereen persoonlijk antwoorden, maar als je blog aan de voorwaarden voldoet, neem ik deze mee tijdens een volgende update.