Zoeken
Sluit dit zoekvak.
25 juni 2024

Nieuw: de Expeditie Aardbol Podcast

Expeditie Aardbol Podcast

Nieuwtje! Als je op zoek bent naar reisinspiratie, dan kun je vanaf nu de Expeditie Aardbol Podcast luisteren. Vorige week deelden wij al de trailer via social media, maar de eerste echte aflevering staat nu online en kun je luisteren via je favoriete podcastapp.

Waar gaat deze podcast over?

De Expeditie Aardbol Podcast gaat natuurlijk over reizen. In deze podcastserie neemt oprichter Stéphanie Versteeg je mee naar de mooiste bestemmingen wereldwijd. Ze deelt haar beste reistips en gaat in gesprek met inspirerende medereizigers.

Eigenlijk precies wat je bent gewend van de blogs, maar dan in audio-vorm. En dat heeft zo zijn voordelen, want je kunt de afleveringen makkelijk downloaden en bijvoorbeeld luisteren als je in de auto zit of in het vliegtuig op weg bent naar je volgende bestemming.

Podcast Expeditie Aardbol

Aflevering 1: Japan

De eerste aflevering gaat over een van de populairste bestemmingen op Expeditie Aardbol en persoonlijke favoriet van oprichter Stéphanie: Japan. In deze eerste aflevering deelt ze haar 5 favoriete tips voor Tokyo en gaat ze in gesprek met ‘structuurjunkie’ Cynthia Schultz over waarom Japan nou zo’n leuk reisland is.

Waar kun je deze podcast luisteren?

Deze podcast is te luisteren via alle grote podcast apps, maar je kunt ‘m ook hieronder via de browser luisteren.

Vergeet niet om je te abonneren!

Als je je abonneert, krijg je in het vervolg automatisch een seintje als de nieuwste aflevering online staat. Handig!

Omdat we hopen dat onze tips zoveel mogelijk mensen bereiken, zouden we het leuk vinden als je deze podcast kan delen met andere reizigers. Deel je ‘m via Instagram? Vergeet ons niet te taggen via @expeditieaardbol. Ook helpt het enorm als je een beoordeling kan achterlaten.

Ga op reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Dit Nederlandse reisblog is het gelukkige huwelijk tussen mijn twee grote passies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset