Over Expeditie Aardbol

WELKOM!

Hoi, mijn is naam Stéphanie Versteeg (30) en ik ben het gezicht achter het Nederlandse reisblog Expeditie Aardbol. Sinds de zomer van 2014 is dit de plek waar mijn liefde voor schrijven, reizen en fotografie samenkomt. Het resultaat is een blog bomvol inspirerende reisverhalen, persoonlijke travel tips en de mooiste reisfoto’s. En alles is geschreven, gefotografeerd en verzameld door mijzelf.

In het dagelijks leven werk ik als freelance reisschrijver voor verschillende online platforms, maar in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik vind het heerlijk om er met mijn camera en notitieboekje op uit te trekken en op mijn reisblog verslag te doen van wat ik meemaak. En dat hoeft helemaal niet aan de andere kant van de wereld te zijn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat avonturen niet plaatsgebonden zijn. Die beleef ik ook gewoon in mijn eigen woonplaats.


PASPOORT

Naam | Stéphanie Versteeg

Leeftijd | 30

Uitrusting | Notitieblokje, Canon 80D, Canon EF-S 15-85MM

Eerste verre reis | Brazilië

Favoriete reisbestemming | Indonesië & Italië

Favoriete stad | Parijs

Meest memorabele reiservaring | Roadtrippen over Madagascar in een knalrode Renault 4

Vreemdste reiservaring | Backpacken door Wit-Rusland en op excursie naar Tsjernobyl

Wil ooit nog bezoeken | Jordanië, Oman, Canada, Patagonië, Faeröer Eilanden


EXPEDITIE AARDBOL

Expeditie Aardbol is een online magazine voor avontuurlijke reizigers. Een Nederlandse reisblog met persoonlijke tips van over de hele wereld. Het is de plek waar mijn notities en reisverslagen worden verzameld, en waar ik met beste adviezen deel met duizenden volgers. Zo deel ik niet alleen kant-en-klare routes voor populaire backpacklanden, maar kun je hier ook terecht voor handige inpaklijstjes en originele tips voor een stedentrip.

Wat mijn blog anders maakt dan de meeste reisblogs? Alle tips en blogs zijn gebaseerd op eigen ervaringen en in de loop der tijd verzameld, want ik schrijf uitsluitend over plekken waar ik zélf ben geweest. Van Londen tot New York en van Madagascar tot Japan; alle bestemmingen op de site heb ik zelf bezocht.

Expeditie Aardbol is daarom het digitale startpunt van jouw reis. Met deze reisblog wil ik jou inspireren én informeren, over dat ene goed verstopte restaurant in Valencia, een bijzondere autoroute of een onontdekt dorpje ergens in Azië. Plekken die het verdienen om gedeeld te worden en die je niet in de standaard reisgids tegenkomt.

Heb je vragen of wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen en mijn reisblog Expeditie Aardbol? Volg mij op FacebookTwitter of Instagram, of stuur me een e-mail.

Hoi, ik ben het gezicht achter reisblog Expeditie Aardbol

Veelgestelde vragen over onze miniwereldreis


POPULAIRE BESTEMMINGEN

Reisblogs over Japan
Reisblogs over Marokko
Reisblogs over Italië
Reisblogs over Indonesië