Nederlands Reisblog Expeditie Aardbol

Contact

Royal Robbins

Over Expeditie Aardbol

Hoi, mijn is naam Stéphanie (1988) en ik ben het gezicht achter het Nederlandse reisblog Expeditie Aardbol. Sinds de zomer van 2014 is dit de plek waar mijn liefde voor schrijven, reizen en fotografie samenkomt.

Expeditie Aardbol moet je zien als een online magazine vol persoonlijke reistips over de mooiste bestemmingen wereldwijd. Het is de plek waar mijn notities en reisverslagen worden verzameld, en waar ik mijn beste adviezen deel met duizenden volgers. Zo deel ik niet alleen kant-en-klare routes voor populaire backpacklanden, maar kun je hier ook terecht voor handige inpaklijstjes en originele tips voor een stedentrip. 

Wat mijn blog anders maakt dan de meeste reisblogs? Alle tips en blogs zijn gebaseerd op eigen ervaringen en in de loop der tijd verzameld, want ik schrijf uitsluitend over plekken waar ik zélf ben geweest.

Van Londen tot Japan; alle bestemmingen op de site heb ik zelf bezocht en ik werk dus ook niet met gastbloggers.

If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal.

- Paulo Coelho

Adverteren

Expeditie Aardbol is hét toonaangevende reisblog van Nederland. Met meer dan 125.000 maandelijkse bezoekers en vele duizenden volgers op social media is het een van de populairste blogs voor reizen in binnen- en buitenland.  

Wil je jouw bestemming, product of bedrijf onder de aandacht brengen? Ik verbind me graag aan inspirerende merken die passen bij een jong en actief lezerspubliek. Expeditie Aardbol heeft een grote groep loyale lezers en een jaarlijks groeiend bereik. Op maandelijkse basis trekt de blog gemiddeld 125.000 unieke bezoekers uit overwegend Nederland en Vlaanderen. Via social media reizen bovendien ruim 15.000 volgers met mij mee.

Interesse in een samenwerking? Neem contact op via info@expeditieaardbol.nl om mijn mediakit met advertentietarieven te ontvangen en te informeren naar de mogelijkheden om Expeditie Aardbol in te zetten in jouw marketingcampagne. 

Deze MERKEN gingen je voor

& vele anderen

Expeditie Aardbol in Zwitserland

Contact

Mis je informatie of heb je vragen over een bepaalde bestemming? Een geweldige tip? Stuur me een berichtje via Instagram en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden.

Liever via de mail? Je kunt me ook bereiken via info@expeditieaardbol.nl.