Over Expeditie Aardbol

Hoi, ik ben het gezicht achter reisblog Expeditie Aardbol

HOI, IK BEN STÉPHANIE

Mijn naam is Stéphanie Versteeg (30) en ik ben het gezicht achter Expeditie Aardbol. Een reisblog bomvol inspirerende reisverhalen, persoonlijke travel tips en de mooiste reisfoto’s, allemaal geschreven, gefotografeerd en verzameld door mijzelf.

In het dagelijks leven werk ik als freelance reisschrijver voor verschillende online platforms, maar in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik vind het heerlijk om er met mijn camera en notitieboekje op uit te trekken en verslag te doen van wat ik meemaak. En dat hoeft helemaal niet aan de andere kant van de wereld te zijn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat avonturen niet plaatsgebonden zijn. Die beleef ik ook gewoon in mijn eigen woonplaats.

OVER REISBLOG EXPEDITIE AARDBOL

Expeditie Aardbol is sinds de zomer van 2014 de plek waar mijn liefde voor schrijven, reizen en fotografie samenkomt. Een reisblog met persoonlijke tips van over de hele wereld, de plek waar mijn notities en reisverslagen worden verzameld. Alle tips en blogs zijn gebaseerd op eigen ervaringen en in de loop der tijd verzameld, want ik schrijf uitsluitend over plekken waar ik zelf ben geweest. Van Londen tot New York en van Brazilië tot Japan, Expeditie Aardbol is het startpunt van jouw reis. Met deze reisblog wil ik jou inspireren én informeren, over dat ene leuke restaurant in Valencia, een mooi natuurgebied of een klein dorpje ergens in Azië. Plekken die het verdienen om gedeeld te worden.

Heb je vragen of wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen en Expeditie Aardbol? Volg mij op Facebook, Twitter of Instagram, of stuur me een e-mail.