Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Contact

Royal Robbins

Over Expeditie Aardbol

Welkom op het Nederlandse reisblog Expeditie Aardbol. Opgericht in 2014 door Stéphanie Versteeg, een enthousiaste avonturier die in het dagelijks leven niet uitgepraat raakt over de reizen.

Expeditie Aardbol is een online magazine vol persoonlijke reistips over de mooiste bestemmingen wereldwijd. Het is de plek waar notities en reisverslagen worden verzameld, en waar we de beste adviezen delen met duizenden volgers. Zo vind je hier niet alleen kant-en-klare routes voor populaire backpacklanden, maar kun je op Expeditie Aardbol ook terecht voor handige inpaklijstjes en originele tips voor een stedentrip. 

Wat deze blog anders maakt dan de meeste reisblogs? Alle tips en blogs zijn gebaseerd op eigen ervaringen en in de loop der tijd verzameld, want we schrijven voornamelijk over plekken waar we zélf zijn geweest.

If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal.

Adverteren

Expeditie Aardbol is hét toonaangevende reisblog van Nederland. Met meer dan 125.000 maandelijkse bezoekers en vele duizenden volgers op social media is het een van de populairste blogs voor reizen in binnen- en buitenland.  

Wil je jouw bestemming, product of bedrijf onder de aandacht brengen? Ik verbind me graag aan inspirerende merken die passen bij een jong en actief lezerspubliek. Expeditie Aardbol heeft een grote groep loyale lezers en een jaarlijks groeiend bereik. Op maandelijkse basis trekt de blog gemiddeld 125.000 unieke bezoekers uit overwegend Nederland en Vlaanderen. Via social media reizen bovendien ruim 15.000 volgers met mij mee.

Interesse in een samenwerking? Neem contact op via info@expeditieaardbol.nl om mijn mediakit met advertentietarieven te ontvangen en te informeren naar de mogelijkheden om Expeditie Aardbol in te zetten in jouw marketingcampagne. 

Deze MERKEN gingen je voor

& vele anderen

Expeditie Aardbol in Zwitserland

Contact

Foutje gezien? Nuttige aanvulling? Ons persoonlijk bedanken voor die ene onbetaalbare reistip? Bij Expeditie Aardbol zijn we gék op lezersmail, dus schroom niet om een berichtje te sturen.

We doen ons best om iedereen binnen respectabele tijd te antwoorden, maar – eerlijk is eerlijk – soms kan het iets langer duren. Bijvoorbeeld omdat we op reis zijn en geen bereik hebben in de rimboe van Zuid-Amerika. En soms omdat we zó druk bezig zijn met schrijven, uitzoeken en factchecken, dat de mail er simpelweg bij inschiet. Probeer het dan vooral nog eens opnieuw.

Je kunt ons bereiken via info@expeditieaardbol.nl.