Over Expeditie Aardbol

About me

HOI, IK BEN STÉPHANIE

Mijn naam is Stéphanie Versteeg (28) en ik ben het gezicht achter Expeditie Aardbol. Een reisblog bomvol inspirerende reisverhalen, persoonlijke travel tips en de mooiste reisfoto’s, allemaal geschreven, gefotografeerd en verzameld door mijzelf.

In het dagelijks leven werk ik als freelance reisschrijver voor verschillende online platforms, maar in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik vind het heerlijk om er met mijn camera en notitieboekje op uit te trekken en verslag te doen van wat ik meemaak. En dat hoeft helemaal niet aan de andere kant van de wereld te zijn. Ik ben er namelijk van overtuigd dat avonturen niet plaatsgebonden zijn. Die beleef ik ook gewoon in mijn eigen woonplaats..

OVER REISBLOG EXPEDITIE AARDBOL

Expeditie Aardbol is sinds de zomer van 2014 de plek waar mijn liefde voor schrijven, reizen en fotografie samenkomt. Een reisblog met persoonlijke tips van over de hele wereld, de plek waar mijn notities en reisverslagen worden verzameld. Alle tips en blogs zijn gebaseerd op eigen ervaringen en in de loop der tijd verzameld, want ik schrijf uitsluitend over plekken waar ik zelf ben geweest. Van Londen tot New York en van Brazilië tot Japan, Expeditie Aardbol is het startpunt van jouw reis. Met deze reisblog wil ik jou inspireren én informeren, over dat ene leuke restaurant in Valencia, een mooi natuurgebied of een klein dorpje ergens in Azië. Plekken die het verdienen om gedeeld te worden.

WIL JE EEN FOTO KOPEN?

Alle foto’s en verhalen zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om beeld of tekst, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming van mij te gebruiken of te verspreiden. Wil je een foto kopen? Stuur me dan een mailtje.

WINNAAR AAD STRUIJS PERSPRIJS 2017

Begin 2017 mocht ik op de Vakantiebeurs in Utrecht de Aad Struijs Persprijs in ontvangst nemen voor deze blog over India. De Aad Struijs Persprijs geldt als de onafhankelijke vakprijs voor journalistieke producties in de sector reizen en toerisme. Een enorme eer om als eerste reisblog deze prestigieuze prijs in ontvangst te mogen nemen en een absolute kroon op mijn werk als blogger.

Heb je vragen of wil je op de hoogte blijven van mijn avonturen en Expeditie Aardbol? Volg mij op Facebook, Twitter of Instagram, of stuur me een e-mail.

Uitreiking Aad Struijs Persprijs 2017