Zoek
Sluit dit zoekvak.
7 april 2022

Reisvideo: een rondreis door Bretagne in 1 minuut

Reisvideo Bretagne

Welkom in Bretagne! Een van de mooiste regio’s van Frankrijk en perfect om een leuke en afwisselende roadtrip te maken. In deze video maak ik een rondreis door het noorden van Bretagne en bezoek ik onder andere de plaatsen Roscoff, Île de Batz en Île d’Ouessant. 

REISVIDEO

Rondreis door Bretagne

➞ Abonneer je op mijn Youtube kanaal

Deze plekken komen in het filmpje voor:

➞ De noordkust van Bretagne
➞ Vissersdorpje Roscoff
➞ Île de Batz
➞ Île d’Ouessant

OOK EEN RONDREIS DOOR FRANKRIJK MAKEN?

Zin gekregen om komende zomer ook een rondreis door Frankrijk te maken? Op Expeditie Aardbol vind je een hoop inspiratie voor het plannen van een mooie roadtrip.  

Zo vind je in deze blog een overzicht van de tien mooiste roadtrips door Frankrijk en lees je op onze website ook alles over reizen tijdens Zwarte Zaterdag. We geven praktische tips voor een reis naar de Dordogne, maar ook voor stedentrips naar bijvoorbeeld Lille, Parijs en… Nice! Kortom: genoeg inspiratie om een reis naar Frankrijk te plannen.

Reizen naar Frankrijk

Picture of Stéphanie - Expeditie Aardbol

Stéphanie - Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, alle geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Een reisblog bomvol inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vakantie Frankrijk

Frankrijk is het ultieme vakantieland. Je hebt er mooie steden, fijne stranden en kunt er optimaal genieten van het goede leven. Maar dat is niet alles. Ook in de winterperiode is Frankrijk een geliefde bestemming, want met kilometers aan sneeuwzekere pistes en gezellige skidorpen kun je er uitstekend wintersporten.

Wil je meer weten over reizen in Frankrijk? Lees hier alle reisblogs over Frankrijk.

Bestemmingen

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset