Reisvideo: roadtrip door het noorden van Zuid-Afrika

Reisvideo Zuid-Afrika
Home » Zuid Afrika » Reisvideo: roadtrip door het noorden van Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een geweldige bestemming voor een eerste Afrika-reis. Het land is toegankelijk en goed ingericht op toeristen, je kunt er fantastisch roadtrippen en in de vele natuurparken heb je de Big 5 zo ongeveer voor het oprapen. Zelf concentreer ik me op het gebied rondom Johannesburg. Ik begin in het Kruger National Park en streep de nabijgelegen wildparken één voor één af. Het is het perfecte rondje als je zo’n drie weken de tijd hebt en een leuke afwisseling van wildlife en Zuid-Afrikaanse cultuur. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Ik maakte een reisvideo van alle hoogtepunten.

REISVIDEO

Roadtrip door Zuid-Afrika

➞ Abonneer je op mijn Youtube kanaal

Deze plekken komen in het filmpje voor:

➞ Kruger National Park
➞ De Big 5 spotten in Pilanesberg National Park
➞ Watervallen en uitzichtpunten langs de Panoramaroute

➞ Ziplinen in de Magoebaskloof
➞ Ballonvaart over de Cradle of Humankind
➞ Hipsterwijk Maboneng in Johannesburg

OOK EEN RONDREIS DOOR ZUID-AFRIKA MAKEN?

Wil jij na het zien van dit filmpje ook een rondreis door Zuid-Afrika maken? Op Expeditie Aardbol vind je alle informatie die je nodig hebt om een reis te plannen. Zo vind je tips voor een verblijf in Johannesburg, kun je alles lezen over het huren van een auto in Zuid-Afrika en geef ik tips hoe je het meest uit een self drive safari kunt halen. Benieuwd naar de complete route van mijn rondreis door Zuid-Afrika? Bekijk ook de uitgebreide beschrijving van mijn roadtrip door Zuid-Afrika.

Meer lezen over reizen naar Zuid-Afrika? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

Fiets dwars door Soweto en ervaar de townships van Zuid-Afrika
• Zo mooi is een Big 5 safari in Zuid-Afrika
• Zo haal je alles uit een self drive safari in Afrika
• Route en planning voor een roadtrip door Zuid-Afrika

OVER EXPEDITIE AARDBOL

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Mijn naam is Stéphanie en op Expeditie Aardbol deel ik reisverhalen, travel tips en de mooiste reisfoto's, allen geschreven, verzameld en gefotografeerd door mijzelf. Een reisblog bomvol inspiratie!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.