Wilt u uw bestemming, product of bedrijf onder de aandacht brengen? Ik kijk altijd uit naar leuke en unieke samenwerkingen! Expeditie Aardbol heeft een groot bereik onder jonge, avontuurlijke reizigers en wordt maandelijks door meer dan 120.000 bezoekers gelezen, waarvan het overgrote deel in de leeftijdsgroep 25-45 jaar.

MOGELIJKHEDEN

Partner worden? Expeditie Aardbol verbindt zich graag met inspirerende merken die passen bij een jong en actief lezerspubliek. Ik heb in het verleden succesvol samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder hotels, reisorganisaties, PR-bureaus en bestemmingen.

U kunt o.a. contact opnemen voor:

– Mediareizen die passen bij het publiek van Expeditie Aardbol.
– Het plaatsen van advertorials over reisgerelateerde producten/diensten.
– Reviews van producten die aansluiten op de thema’s reizen, avontuur en/of ontdekken.
– Campagnes op social media.

Neem contact op via info@expeditieaardbol.nl om mijn mediakit met advertentietarieven te ontvangen en om te informeren naar de mogelijkheden om Expeditie Aardbol in te zetten in uw marketingcampagne.

OPDRACHTGEVERS

Samenwerkingen Expeditie Aardbol

& vele anderen

Let op: Alle artikelen op Expeditie Aardbol worden door mijzelf geschreven en ik accepteer daarom ook geen voorstellen voor (commerciële) gastblogs.

WIL JE EEN FOTO GEBRUIKEN?

Alle foto’s en verhalen zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om beeld of tekst, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming van mij te gebruiken of te verspreiden. Wil je een foto kopen? Stuur me dan een mailtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.