Adverteren

Wilt u uw bestemming, product of bedrijf onder de aandacht brengen? Ik kijk altijd uit naar leuke en unieke samenwerkingen! Expeditie Aardbol heeft een groot bereik onder jonge, avontuurlijke reizigers en wordt maandelijks door meer dan 120.000 bezoekers (laatste update: januari 2020) gelezen, waarvan het overgrote deel in de leeftijdsgroep 25-45 jaar. Ik heb in het verleden succesvol samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder hotels, reisorganisaties, PR-bureaus en bestemmingen.

MOGELIJKHEDEN

Ik sta altijd open voor interessante samenwerkingen, persreizen, advertorials of product reviews, mits ze bij mijn blog en mijn publiek passen.

U kunt o.a. contact opnemen voor:

– Reviews van producten/diensten die aansluiten op de thema’s reizen, avontuur en/of ontdekken.
– Gesponsorde content in de vorm van overnachtingen, activiteiten en transport.
– Perstrips die passen bij het publiek van Expeditie Aardbol.
– Het plaatsen van advertorials over reisgerelateerde producten/diensten.
– Het opzetten van winacties die mogelijk interessant zijn voor lezers van Expeditie Aardbol.
– Gesponsorde berichten op social media.

Neem contact op via info@expeditieaardbol.nl om mijn meest recente media kit te ontvangen en om te informeren naar de mogelijkheden om Expeditie Aardbol in te zetten in uw marketingcampagne.

OPDRACHTGEVERS

Samenwerkingen Expeditie Aardbol

& vele anderen

Let op: Alle artikelen op Expeditie Aardbol worden door mijzelf geschreven en ik accepteer daarom ook geen voorstellen voor (commerciële) gastblogs.

WIL JE EEN FOTO GEBRUIKEN?

Alle foto’s en verhalen zijn gemaakt door mijzelf, tenzij anders vermeld. Het is niet toegestaan om beeld of tekst, geheel of gedeeltelijk, zonder toestemming van mij te gebruiken of te verspreiden. Wil je een foto kopen? Stuur me dan een mailtje.