Nederlands Reisblog Expeditie Aardbol
10 november 2021

Win: 100 % Antwerpen (gesloten)

winactie antwerpen

* Deze winactie is afgelopen

Ik schreef het al eerder: Antwerpen is de stad van goudgele frieten, troebele speciaalbiertjes en straatjes vol restaurants en boetiekjes. In februari verbleef ik een paar dagen in deze fijne Belgische stad en kreeg ik van uitgeverij Mo’media alvast het nieuwste exemplaar van 100 % Antwerpen mee. Zoals ik al veel vaker heb geroepen ben ik fan van deze gidsjes. Ze staan vol fijne adresjes en dankzij de zorgvuldig uitgestippelde wandelroutes leer je een stad heel snel kennen.

De afgelopen maanden kreeg je een gratis exemplaar van 100 % Antwerpen bij aankoop van een andere stedengids, en dankzij die actie heb ik hem nu dubbel. Onzin om er twee in de kast te hebben, dus maak ik graag iemand anders blij met mijn dubbele exemplaar. En aan wie kan ik hem nou beter geven dan aan een lezer van mijn blog?

Dit moet je doen:

Vertel in een reactie onder dit bericht wat jij graag zou willen doen in Antwerpen en laat je emailadres achter in het daarvoor bestemde vakje (niet te zien voor andere bezoekers).

Dubbel kans maken? Like deze post op Facebook, dan stop ik je naam twee keer in de hoge hoed!

Meedoen kan tot 5 mei, daarna trek ik een winnaar!

100 % Antwerpen 100 % Antwerpen 100 % Antwerpen

Meer lezen over reizen? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

• Handig: De ultieme inpaklijst voor backpackers en wereldreizigers
• Checklist: Dit moet je regelen voor je allereerste verre reis
• 20 x onmisbaar tijdens het backpacken
• Backpacken met de draagbare reiskluis van Pacsafe, is het een aanrader?

53 reacties

 1. Ik doe graag mee! Ik ga in de zomervakantie fietsen naar Antwerpen met een vriendin, dus het zou ideaal zijn als we zo’n boekje hebben :D In Antwerpen gaan we natuurlijk shoppen en overnachten! Ik heb deze post op facebook geliked!

 2. Ik zit op kot in Antwerpen (nog 5 jaar) maar ben nog niet verder geraakt dan de Meir en zijn zijstraten :D
  Dus in mijn jaren daar, zou ik graag Antwerpen eens beter leren kennen!
  En dat zou ideaal kunnen met dit boekje denk ik :)

  Liefs,
  Alexandra

 3. Wat een leuke actie. Antwerpen staat boven aan mijn steden buckitlist. Ik kan niet verklaren waarom ik al wel in parijs, londen , lissabon en berlijn ben geweest en nog nooit in Antwerpen. Het is juist zo dichtbij, hoor ik je denken. Deze zomer ga ik er eindelijk heen. Ik hoop mede dankzij deze gids de stad te ontdekken en misschien wordt ik wel net zó verliefd op Antwerpen als op Parijs.

 4. Wat een leuke winactie! Ik doe ook graag mee, ondanks dat ik al vaak in Antwerpen geweest ben. Misschien júist wel omdat ik al vaak in Antwerpen geweest ben. Voor mijn gevoel ken ik Antwerpen al heel goed en daarom ben ik heel benieuwd naar de plaatsjes in deze gids: ik kom niet ver genoeg buiten het centrum om alle toffe plekjes gezien te hebben, dat weet ik zeker!

  1. Leuk! Ja plekjes genoeg in deze gids en ook hele handige wandelroutes waardoor je de stad ook beter leert kennen :)

 5. Hey,

  Ik zou eerst in Antwerpen gaan studeren, maar dit gaat niet meer door.
  Het lijkt me natuurlijk wel super leuk om in Antwerpen te shoppen!
  ga zo door met je blog :)
  Liefs,
  Dewi

 6. Ohh zo leuk! Ik woon helemaal niet zo ver van Antwerpen maar ben eigenlijk nog nooit veel verder dan de Meir gekomen. Heb gelezen dat in deze gidsjes wat minder standaard tips staan dus daar ben ik echt heel erg benieuwd naar :-) Goede reden voor een tripje naar Antwerpen deze zomer?!

  1. Klopt, ik neem deze gids altijd omdat hij lekker actueel is qua eten en drinken, en omdat ie ook de wat minder bekende bezienswaardigheden noemt!

 7. Wat een leuke actie. Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar wil er wel graag heen. Omdat ik eigenlijk niet veel weet over Antwerpen, zou ik niet weten wat ik daar graag zou willen zien, maar er staan vast genoeg leuke dingen in het boekje!

 8. Ik deed laatst wat research voor een verhaal over Silvius Brabo, een beeld van hem staat ook op de markt. Ik ben wel benieuwd wat voor sporen er nog meer in de stad te vinden zijn over de legendes van Antwerpen! En een biertour door Antwerpen kan natuurlijk niet ontbreken!

  1. Haha bier genoeg, heb er heerlijk lui op een comfortabele bank gezeten met een lekker biertje in mijn hand!

 9. Die 100% boekjes zijn zo ongelofelijk leuk. Ik heb er een keer een cadeau gedaan aan een vriendin, en ben sindsdien helemaal verkocht. Er staan vaak veel leuke onbekende plekjes in. Ik ben laatst al in Antwerpen geweest, maar voornamelijk op de bekende plekken (en de dierentuin). Ik heb toen een geweldig restaurantje gevonden waar we heerlijk hebben gegeten. Helaas hadden we bij ieder gerecht dat aan andere mensen werd geserveerd had ik het gevoel dat ik de verkeerde keuze had gemaakt. Alles zag er zo ongelofelijk lekker uit, en het was heel netjes geprijsd. Ik zou graag dat restaurantje proberen terug te vinden. Het is echt een hele mooie stad en zou hem graag nog beter verkennen.

  1. Ja Antwerpen is zo fijn. Dat werd mij in februari ook weer duidelijk. Snel zelf weer eens terug!

 10. Ik doe heel graag mee! Antwerpen is zo’n leuke stad! En je bent er in principe zo vanaf Nederland! heb ook geliked op fb

 11. Ik doe zeker mee!!
  Antwerpen is een geweldige stad; Zelf woon ik in België en mijn man werkt in Antwerpen.
  Ik bezoek deze stad graag, zelfs op zondag is er veel te beleven.
  Ik zou graag naar Het Gebaar gaan, de markt bezoeken en het MAS, en nog zoveel meer, maar dat zal op één dagje niet lukken.
  Er zijn nog heel wat verborgen kantjes van Antwerpen en deze zou ik graag willen ontdekken via dit boekje.

 12. Ik doe mee omdat ik maar een klein deeltje van Antwerpen ken. Ik woon daar ook niet. Ik zou het fijn vinden om het boek te winnen en zo, meer Antwerpen te ontdekken. Mijn favoriete plek is de kloosterstraat.

 13. bezoek altijd de gekende plekjes, zou graag wat extra van de stad ontdekken, want er is zoveel te doen en te zien

 14. 22 mei is mijn verjaardag, samen met mijn vriend zit ik dat weekend in Antwerpen. Heerlijk winkelen, uiteten, naar de bioscoop, en hopelijk naar een bierproeverij!

  Dit boekje lijkt mij geweldig om vast wat informatie te krijgen over Antwerpen!:-)

  XX0

 15. we zijn al een keer in Antwerpen geweest maar de “Onze-Lieve-Vrouwekathedraal”is nog wel weer een bezoek waard.

 16. Ik zou het Rubenshuis en Het steen graag willen zien, maar vooral ook al die historische plekjes die niet zo toeristisch zijn en die niet bekend zijn bij het grote publiek!

  1. Die zijn er voldoende! Als je een beetje wegblijft van de Meir is het een heerlijke stad :)!

 17. Dichtbij en toch echt buitenland, een ideale stad dus. Ik wil in ieder geval graag naar het Rubenshuis en verder heerlijk door de stad slenteren en genieten.

  1. Ooh, ik ben echt heel slecht met die digitale dingen. Google maps doet nooit wat ik wil, dus ik doe het lekker ouderwets met boekjes ;)!

 18. Ik zou een bezoekje brengen aan de oudste Dierentuin van Europa; Antwerpen ZOO en daarna gaan winkelen in het centrum en een terrasje pakken op de Grote Markt:)

  1. Klinkt als een prima dag! Ben ook lang geleden in de Zoo geweest, ideaal dat deze zo centraal ligt :)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Dit Nederlandse reisblog is het gelukkige huwelijk tussen mijn twee grote passies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset