Win: 100 % Antwerpen (gesloten)

winactie antwerpen
Home » Win: 100 % Antwerpen (gesloten)
* Deze winactie is afgelopen

Ik schreef het al eerder: Antwerpen is de stad van goudgele frieten, troebele speciaalbiertjes en straatjes vol restaurants en boetiekjes. In februari verbleef ik een paar dagen in deze fijne Belgische stad en kreeg ik van uitgeverij Mo’media alvast het nieuwste exemplaar van 100 % Antwerpen mee. Zoals ik al veel vaker heb geroepen ben ik fan van deze gidsjes. Ze staan vol fijne adresjes en dankzij de zorgvuldig uitgestippelde wandelroutes leer je een stad heel snel kennen.

De afgelopen maanden kreeg je een gratis exemplaar van 100 % Antwerpen bij aankoop van een andere stedengids, en dankzij die actie heb ik hem nu dubbel. Onzin om er twee in de kast te hebben, dus maak ik graag iemand anders blij met mijn dubbele exemplaar. En aan wie kan ik hem nou beter geven dan aan een lezer van mijn blog?

Dit moet je doen:

Vertel in een reactie onder dit bericht wat jij graag zou willen doen in Antwerpen en laat je emailadres achter in het daarvoor bestemde vakje (niet te zien voor andere bezoekers).

Dubbel kans maken? Like deze post op Facebook, dan stop ik je naam twee keer in de hoge hoed!

Meedoen kan tot 5 mei, daarna trek ik een winnaar!

100 % Antwerpen 100 % Antwerpen 100 % Antwerpen

Meer lezen over reizen? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

• Handig: De ultieme inpaklijst voor backpackers en wereldreizigers
• Checklist: Dit moet je regelen voor je allereerste verre reis
• 20 x onmisbaar tijdens het backpacken
• Backpacken met de draagbare reiskluis van Pacsafe, is het een aanrader?

Bekijk hier alle reistips »

53 Comments

 • Annebelle schreef:

  Ik doe zeker mee! Ik denk erover om misschien mijn master in Antwerpen te gaan doen, dus dan is het zeker leuk om met zo’n boekje de stad te verkennen :)

 • Denise schreef:

  Ik doe graag mee! Ik ga in de zomervakantie fietsen naar Antwerpen met een vriendin, dus het zou ideaal zijn als we zo’n boekje hebben :D In Antwerpen gaan we natuurlijk shoppen en overnachten! Ik heb deze post op facebook geliked!

 • Alexandra schreef:

  Ik zit op kot in Antwerpen (nog 5 jaar) maar ben nog niet verder geraakt dan de Meir en zijn zijstraten :D
  Dus in mijn jaren daar, zou ik graag Antwerpen eens beter leren kennen!
  En dat zou ideaal kunnen met dit boekje denk ik :)

  Liefs,
  Alexandra

 • Iep schreef:

  Super leuk om dit zo te doen!
  Succes!
  Liefs Iep

 • Ester schreef:

  Ja, naar Antwerpen! Om eindelijk de MAS te bezoeken :-)

 • angela schreef:

  Wat een leuke actie. Antwerpen staat boven aan mijn steden buckitlist. Ik kan niet verklaren waarom ik al wel in parijs, londen , lissabon en berlijn ben geweest en nog nooit in Antwerpen. Het is juist zo dichtbij, hoor ik je denken. Deze zomer ga ik er eindelijk heen. Ik hoop mede dankzij deze gids de stad te ontdekken en misschien wordt ik wel net zó verliefd op Antwerpen als op Parijs.

 • Kimber schreef:

  Wat een leuke winactie! Ik doe ook graag mee, ondanks dat ik al vaak in Antwerpen geweest ben. Misschien júist wel omdat ik al vaak in Antwerpen geweest ben. Voor mijn gevoel ken ik Antwerpen al heel goed en daarom ben ik heel benieuwd naar de plaatsjes in deze gids: ik kom niet ver genoeg buiten het centrum om alle toffe plekjes gezien te hebben, dat weet ik zeker!

  • Stéphanie - Expeditie Aardbol schreef:

   Leuk! Ja plekjes genoeg in deze gids en ook hele handige wandelroutes waardoor je de stad ook beter leert kennen :)

 • Dewi schreef:

  Hey,

  Ik zou eerst in Antwerpen gaan studeren, maar dit gaat niet meer door.
  Het lijkt me natuurlijk wel super leuk om in Antwerpen te shoppen!
  ga zo door met je blog :)
  Liefs,
  Dewi

 • Bettie schreef:

  Leuke winactie! :)

 • Linda schreef:

  Ohh zo leuk! Ik woon helemaal niet zo ver van Antwerpen maar ben eigenlijk nog nooit veel verder dan de Meir gekomen. Heb gelezen dat in deze gidsjes wat minder standaard tips staan dus daar ben ik echt heel erg benieuwd naar :-) Goede reden voor een tripje naar Antwerpen deze zomer?!

  • Stéphanie - Expeditie Aardbol schreef:

   Klopt, ik neem deze gids altijd omdat hij lekker actueel is qua eten en drinken, en omdat ie ook de wat minder bekende bezienswaardigheden noemt!

 • Anneroos schreef:

  Wat een leuke actie. Ik ben nog nooit in Antwerpen geweest, maar wil er wel graag heen. Omdat ik eigenlijk niet veel weet over Antwerpen, zou ik niet weten wat ik daar graag zou willen zien, maar er staan vast genoeg leuke dingen in het boekje!

 • Anita H. schreef:

  Lekker eten (mosselen!) en shoppen. Ooit als eens gedaan met een vriendin, vele jaren geleden.

 • Jessica schreef:

  Ik deed laatst wat research voor een verhaal over Silvius Brabo, een beeld van hem staat ook op de markt. Ik ben wel benieuwd wat voor sporen er nog meer in de stad te vinden zijn over de legendes van Antwerpen! En een biertour door Antwerpen kan natuurlijk niet ontbreken!

  • Stéphanie - Expeditie Aardbol schreef:

   Haha bier genoeg, heb er heerlijk lui op een comfortabele bank gezeten met een lekker biertje in mijn hand!

 • Eva - eighty7 schreef:

  Jaaa leuk! Ik zou heel graag naar MAS gaan, museum aan de stroom. En de industriële kant van Antwerpen ontdekken! Ohh en natuurlijk al die hotspots die jij laatst deelde ;)

 • sandra schreef:

  Die 100% boekjes zijn zo ongelofelijk leuk. Ik heb er een keer een cadeau gedaan aan een vriendin, en ben sindsdien helemaal verkocht. Er staan vaak veel leuke onbekende plekjes in. Ik ben laatst al in Antwerpen geweest, maar voornamelijk op de bekende plekken (en de dierentuin). Ik heb toen een geweldig restaurantje gevonden waar we heerlijk hebben gegeten. Helaas hadden we bij ieder gerecht dat aan andere mensen werd geserveerd had ik het gevoel dat ik de verkeerde keuze had gemaakt. Alles zag er zo ongelofelijk lekker uit, en het was heel netjes geprijsd. Ik zou graag dat restaurantje proberen terug te vinden. Het is echt een hele mooie stad en zou hem graag nog beter verkennen.

 • Marina schreef:

  Ik doe heel graag mee! Antwerpen is zo’n leuke stad! En je bent er in principe zo vanaf Nederland! heb ook geliked op fb

 • Francine Brosens schreef:

  Ik doe zeker mee!!
  Antwerpen is een geweldige stad; Zelf woon ik in België en mijn man werkt in Antwerpen.
  Ik bezoek deze stad graag, zelfs op zondag is er veel te beleven.
  Ik zou graag naar Het Gebaar gaan, de markt bezoeken en het MAS, en nog zoveel meer, maar dat zal op één dagje niet lukken.
  Er zijn nog heel wat verborgen kantjes van Antwerpen en deze zou ik graag willen ontdekken via dit boekje.

 • charlie schreef:

  Ik doe mee omdat ik maar een klein deeltje van Antwerpen ken. Ik woon daar ook niet. Ik zou het fijn vinden om het boek te winnen en zo, meer Antwerpen te ontdekken. Mijn favoriete plek is de kloosterstraat.

 • katleen schreef:

  bezoek altijd de gekende plekjes, zou graag wat extra van de stad ontdekken, want er is zoveel te doen en te zien

 • Mindy schreef:

  Graag zou ik nog eens het fotomuseum willen bezoeken en speciaalbiertjes drinken in Antwerpen!

 • denise schreef:

  22 mei is mijn verjaardag, samen met mijn vriend zit ik dat weekend in Antwerpen. Heerlijk winkelen, uiteten, naar de bioscoop, en hopelijk naar een bierproeverij!

  Dit boekje lijkt mij geweldig om vast wat informatie te krijgen over Antwerpen!:-)

  XX0

 • Louise schreef:

  Ik zou erg graag de Groenplaats willen bekijken en van daaruit heerlijk shoppen :)

 • Bep H schreef:

  we zijn al een keer in Antwerpen geweest maar de “Onze-Lieve-Vrouwekathedraal”is nog wel weer een bezoek waard.

 • Lies schreef:

  Ik zou het Rubenshuis en Het steen graag willen zien, maar vooral ook al die historische plekjes die niet zo toeristisch zijn en die niet bekend zijn bij het grote publiek!

  • Stéphanie - Expeditie Aardbol schreef:

   Die zijn er voldoende! Als je een beetje wegblijft van de Meir is het een heerlijke stad :)!

 • Anna schreef:

  Naar de Zoo en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal,en ergens lekker uit eten

 • Nynke schreef:

  Dichtbij en toch echt buitenland, een ideale stad dus. Ik wil in ieder geval graag naar het Rubenshuis en verder heerlijk door de stad slenteren en genieten.

 • Wat leuk dat je hem op deze manier deelt! Ik zou zelf met een flinke internetbundel en google maps op pad gaan, dus ik gun het een ander meer! Wilde het toch even kwijt haha.

  • Stéphanie - Expeditie Aardbol schreef:

   Ooh, ik ben echt heel slecht met die digitale dingen. Google maps doet nooit wat ik wil, dus ik doe het lekker ouderwets met boekjes ;)!

 • Esther Potters schreef:

  Ik zou een bezoekje brengen aan de oudste Dierentuin van Europa; Antwerpen ZOO en daarna gaan winkelen in het centrum en een terrasje pakken op de Grote Markt:)

  • Stéphanie - Expeditie Aardbol schreef:

   Klinkt als een prima dag! Ben ook lang geleden in de Zoo geweest, ideaal dat deze zo centraal ligt :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.