Nederlands Reisblog Expeditie Aardbol
10 november 2021

Win: Een Lockjaww telefoonhouder voor in het vliegtuig

Lockjaww

Expeditie Aardbol bestaat deze zomer 5 jaar en om dat te vieren geef ik de hele maand toffe cadeaus en gadgets weg. Deze week mag ik drie (!) Lockjaww’s verloten, een super handige gadget voor in het vliegtuig.

WAT IS DE LOCKJAWW?

De Lockjaww werd bedacht door de Nederlandse Yves en is een telefoonhouder voor in de trein of het vliegtuig. Waarom deze een plekje in je handbagage verdient? Omdat je dan je handen vrij hebt tijdens het kijken van een serie of film op je telefoon. Het apparaatje is eenvoudig op ooghoogte te monteren op het opklaptafeltje, en maakt het kijken een stuk comfortabeler. Je hoeft bovendien nauwelijks in te leveren op ruimte in je handbagage, want het apparaatje is klein genoeg om in je jaszak te stoppen.

Ik heb de Lockjaww recent uitgeprobeerd tijdens mijn vliegreis naar Italië. Op de heenreis vloog ik met Vueling, op de terugreis met Easyjet. In beide vliegtuigen kon ik het apparaatje eenvoudig aan mijn opklaptafeltje bevestigen en mijn iPhone ertussen klemmen. Ideaal als je in een vliegtuig zónder persoonlijk entertainmentsysteem zit, want met een telefoon vol Netflix vliegt de tijd gegarandeerd voorbij.

Ik vond het daarom echt een handige gadget en ontzettend handig in gebruik. Het kijkt zoveel fijner als je je handen vrij hebt en doordat je tafeltje opgeklapt blijft, kun je tijdens het opstijgen en landen ook ongestoord door blijven kijken. Mocht je trouwens geen iPhone hebben, ook andere merken telefoons en zelfs tablets en ereaders kunnen zonder problemen in de Lockjaww worden geklemd.

Lockjaww Lockjaww Lockjaww

WIN EEN VAN DE DRIE LOCKJAWW’S

Benieuwd geworden naar deze super handige gadget? In samenwerking met Lockjaww mag ik drie exemplaren t.w.v. € 19.95 per stuk verloten. Heb jij binnenkort een lange vliegreis voor de boeg? Doe mee met deze winactie! Dit moet je doen om een Lockjaww te winnen:

  1. Like Expeditie Aardbol op Facebook.
  2. Vertel onder deze Facebookpost wat jouw ultieme tip is om een lange vlucht door te komen of laat een berichtje met het antwoord achter onder deze blog. Vergeet dan niet om een geldig emailadres in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Dat is alles!

Deze winactie loopt tot woensdag 17 juli 12:00, de drie winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komt volgende week een nieuwe winactie online.

Meer tips voor op reis? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

• Inpakken als een pro: tips voor reizen met alleen handbagage
• 10 trucjes voor het vinden van goedkope vliegtickets
• 15 anti-verveeltips om het wachten op reis iets aangenamer te maken
• Meet the locals met deze 7 universele reistips

6 reacties

  1. Oh, superhandig dit! Ik koop meestal op voorhand wat tijdschriften, om er vervolgens achter te komen dat mijn vriend een heleboel afleveringen op zijn mobiel heeft gezet. Die moeten we dan wel omstebeurt vasthouden, wat een -oh zo comfortabele reis- nog meer oncomfortabel maakt. Maar aangezien we zulke bingewatchers zijn, “vliegt” zo’n vlucht toch snel voorbij.

  2. Mijn life hack voor lange vluchten is eigen eten mee een lege fles water die ik vul voor dat we het vliegtuig in gaan Netflix is je life saver als je niet kan slapen en toch je serie af wilt kijken .

  3. Wat een toffe actie! Ik ga dit jaar met mijn beste vriendin een maand op reis naar Zuid-Afrika. Lang op gewacht maar eindelijk gaan we samen genieten. Ik download graag Netflix voor in het vliegtuig. Daar zou deze winactie super voor zijn!

  4. Super handig en wat komt het goed uit voor onze reis naar Bali over drie weken (ik heb net je blogs gelezen over oa. Gili Air en Lombok). Netflix series van te voren downloaden is toch wel mijn ultieme tip van de laatste tijd. Voordat ik dat had uitgevonden (en da’s écht nog niet zo lang geleden) volbracht ik de lange vluchten (Thailand, Amerika) grotendeels met lezen en slapen ;-)

  5. Ik heb een tip voor alle vliegtuig reizigers….download genoeg films en muziek zodat je genoeg te doen heb tijdens de vlucht, Als je hier niet van houd koop dan een nek kussen om daarmee te slapen. Hoop dat ik nog steeds kans maak om deze te kunnen winnen! Ik ga dit jaar op vakantie naar Egypte een vlucht van 5 uur lang….
    Een erg leuke win actie als je dit wint en gaat op vakantie is dit erg handig voor in het vliegtuig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Dit Nederlandse reisblog is het gelukkige huwelijk tussen mijn twee grote passies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset