Nederlands Reisblog Expeditie Aardbol
10 november 2021

Win: Sunny Cars reistegoed t.w.v. € 100

Winactie Sunny Cars

Omdat Expeditie Aardbol deze maand 5 jaar bestaat, geef ik de komende tijd een aantal leuke gadgets en reisproducten weg. Deze week verloot ik een reischeque van autoverhuurder Sunny Cars. Dé absolute aanrader als het gaat om autohuur in het buitenland, want met Sunny Cars heb je alles goed geregeld en kom je nooit voor verrassingen te staan. Ga jij dit jaar nog een roadtrip maken? Lees snel verder.

HUURAUTO VIA SUNNY CARS

Al jaren huur ik mijn auto alleen nog maar via Sunny Cars. Deze autoverhuurder biedt namelijk all inclusive autohuur en dat is wel zo prettig als je een roadtrip maakt door een onbekend land. Je hoeft dan ter plekke geen verzekeringen meer af te sluiten en je krijgt je eigen risico altijd terug. Zeker in spannende landen als Marokko of op plekken waar ze links rijden, is het een hele geruststelling als je je geen zorgen hoeft te maken over schade en financiën.

Winactie Sunny Cars

WIN € 100 REISTEGOED VOOR EEN HUURAUTO VAN SUNNY CARS

Heb jij een avontuurlijke roadtrip op de planning staan? Ik mag € 100 reistegoed weggeven voor een huurauto van Sunny Cars. Een lekker bedrag waar je op sommige plekken ter wereld al een heel eind mee komt. Wat je daarvoor moet doen?

 1. Like Expeditie Aardbol op Facebook
 2. Vertel onder deze Facebookpost wat jouw favoriete bestemming is voor een autovakantie of laat een berichtje met het antwoord achter onder deze blog. Vergeet dan niet om een geldig emailadres in te vullen, zodat ik contact kan opnemen als je gewonnen hebt.

Dat is alles!

Deze winactie loopt tot woensdag 31 juli 12:00, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

Meer lezen over reizen met een huurauto? Deze blogs vind je misschien ook wel interessant:

• Reizen met een huurauto: zo houd je het avontuurlijk
• Met deze tips wordt jouw roadtrip nog leuker
• 5 ideeën voor een te gekke roadtrip door Italië
• Een roadtrip maken in eigen land: toeren met een lelijke eend

6 reacties

 1. Leuk! Ik ga volgende maand een road trip maken in de VS (Westkust, favoriet!) en uiteraard hebben we met Sunny Cars gehuurd :-) Volgend jaar ga ik voor mijn werk enkele maanden naar Australië (Melbourne), en als mijn vriend dan langskomt (hij komt gelukkig voor een maandje die richting uit) plannen we een rondreis met de auto. Cruisen langs de Great Ocean Road lijkt me echt de allerfijnste bestemming ooit!

  Groetjes,
  Charlotte

 2. Onze zoon gaat vanaf oktober 2019 een wereldreis maken voor 8 maanden.
  Halverwege de reis, reis ik een maand met hem mee door Nieuw Zeeland?.
  Bedoeling is om dit met een huurauto te doen. Hoe mooi!

 3. Ik zou dolgraag baskenland willen ontdekken. Ik verheug me op de ruige kusten, de steden San Sebastian en Bilbao en natuurlijk op de pinxtos

 4. Gefeliciteerd met dit mooie jubileum! Mijn vriend en ik vertrekken binnenkort naar Sicilië en om alle mooie plekjes te kunnen bezoeken (zoals jullie handige 12 tips! ?) is een goede huurauto geen overbodige luxe. We zouden nog een paar weekjes bij moeten boeken als we zonder auto met onze knapzakjes heel Sicilië door moeten wandelen… Dit reistegoed zouden we maar wat goed kunnen gebruiken!

 5. Mijn vriendin en ik gaan twee weken naar Italië om door Sicilië reizen, waarvoor we ook nog een auto willen huren. Deze prijs zou daarvoor heel mooi zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Dit Nederlandse reisblog is het gelukkige huwelijk tussen mijn twee grote passies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset