Nederlands Reisblog Expeditie Aardbol
22 april 2020

Win: Een wereldkaart op canvas t.w.v. € 119,95

Wereldkaart

Expeditie Aardbol bestaat deze zomer 5 jaar en om dat te vieren geef ik de hele maand toffe cadeaus en gadgets weg. Deze week mag ik een wereldkaart op canvas verloten t.w.v. € 119,95!

HAAL DE WERELD IN HUIS

Kan jouw huis wel wat reislust gebruiken? Hang een kaart aan de muur! Via Wereldkaarten.nl kun je de mooiste wereldkaarten bestellen en heb je keus uit verschillende modellen en soorten. Ik vind hun wereldbol van kurk een geweldig leuke gadget, maar een grote wereldkaart op canvas is ook echt een aanwinst in het huis van een wereldreiziger. Het is helemaal leuk als je er ook een setje prikvlaggetjes bij bestelt, want dan kun je precies bijhouden waar je ter wereld al bent geweest.

Winactie wereldkaarten

WIN EEN WERELDKAART OP CANVAS

Onder mijn vaste lezers verloot ik deze week een grootformaat wereldkaart op canvas (t.w.v. € 119,95) van Wereldkaarten.nl. De kaart heeft een afmeting van 120 x 80 cm, en je hebt keus uit meer dan 90 verschillende designs.

Dit moet je doen om de wereldkaart te winnen:

  • Like Expeditie Aardbol op Facebook.
  • Vertel onder deze Facebookpost waar jij deze zomer naartoe gaat of laat een berichtje met het antwoord achter onder deze blog. Vergeet dan niet om een geldig emailadres in te vullen, zodat ik contact met je kan opnemen als je gewonnen hebt.

Dat is alles!

Deze winactie loopt tot woensdag 24 juli 12:00, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Foto’s in dit artikel zijn van Unsplash.com en dienen ter illustratie. Neem een kijkje op de website van Wereldkaarten.nl voor het aanbod. 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komt volgende week een nieuwe winactie online.

Winactie wereldkaarten

Meer tips voor op reis? Deze blogs vind je misschien ook interessant:

• Inpakken als een pro: tips voor reizen met alleen handbagage
• 10 trucjes voor het vinden van goedkope vliegtickets
• 15 anti-verveeltips om het wachten op reis iets aangenamer te maken
• Meet the locals met deze 7 universele reistips

7 reacties

  1. We gaan dit jaar naar Canada en hebben nog een mooi lijstje met andere wensen. Wegdromen bij een wereldkaart is iets wat ik heel graag doe!

  2. Van harte gefeliciteerd met je jubileum deze zomer! Ik bezoek deze zomer Servie en Montenegro, roadtripje en mijn vriendin opzoeken, en een verrassingsweekendje naar Texel voor mijn vriend

  3. Op dit moment ben ik samen met mijn zusje een reis aan het maken door China & volgende week vliegen we door naar de Filipijnen!

  4. Deze keer een rondreis Italië! Het afgelopen jaar zijn we verhuist om meer te kunnen reizen. Volgend jaar waarschijnlijk Afrika, dus zo’n wereldkaart past perfect bij ons ?

  5. Dit jaar het vakantiegeld nog even bewaren om komend jaar door Borneo te reizen. Ik zie er nu al enorm naar uit en kan me al uren vermaken met de landkaarten en reisgids. Hopelijk mag ik binnenkort speldjes gaan prikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over Expeditie Aardbol

In het dagelijks leven tik ik stukjes, in mijn vrije tijd reis ik de wereld rond. Dit Nederlandse reisblog is het gelukkige huwelijk tussen mijn twee grote passies.

Nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang een gratis preset