Expeditie Aardbol presets

17.50

Wil jij thuiskomen met jaloersmakende vakantiefoto’s? Bewerk ze met de presets van Expeditie Aardbol! Met deze voorinstellingen voor de gratis app Lightroom Mobile haal je het beste uit je vakantiefoto’s en maak je van elke foto een absolute blikvanger.

• 10 verschillende Lightroom Presets
• In één klik je foto’s bewerken
• Geschikt voor de gratis app op je telefoon
• Geschikt voor desktop versie Lightroom
• Inclusief stap voor stap installatie PDF
• Veilig betalen met Paypal, iDeal en Bancontact
• Binnen 10 seconden in je mailbox
• Al tientallen tevreden gebruikers

Beschrijving

Wil jij Lightroom Presets kopen? De Expeditie Aardbol Travel Collectie bestaat uit 10 unieke Lightroom presets die perfect zijn voor het bewerken van reisfoto’s. Ze zijn uitgebreid getest op meer dan 150 verschillende foto’s van camera, telefoon en GoPro, en geven je foto net dat beetje extra. Ook met jaloersmakende vakantiefoto’s thuiskomen? Met deze presets van Expeditie Aardbol kun je je foto’s makkelijk en snel nabewerken. Of je nou een jungletocht maakt, gaat stedentrippen of aan het strand ligt: deze presets zijn geschikt voor alle type reizigers. 

In dit preset pack vind je de benodigde bestanden voor zowel de mobiele applicatie als desktop versie van Lightroom. De presets voor mobiel zijn bovendien geoptimaliseerd voor telefoonfoto’s, zodat je er zeker van mag zijn dat al je foto’s er fantastisch uitzien. 

FAQ

Veelgestelde vragen

WAT ZIJN PRESETS?

Presets zijn voorinstellingen voor het fotobewerkingsprogramma Lightroom en zijn een beetje vergelijkbaar met filters op bijvoorbeeld Instagram. Je kunt ze gebruiken om je foto een bepaalde stijl te geven en bepaalde elementen te benadrukken of juist te verbloemen. In de praktijk betekent het dat je met één druk op de knop je foto kan bewerken en een andere sfeer kan geven.

WAT IS HET VERSCHIL MET FILTERS OP INSTAGRAM?

Lightroom Presets zijn een stuk geavanceerder dan de filters op Instagram en bovendien unieker. In Lightroom Mobile heb je veel meer opties om een foto te bewerken en ook veel minder kwaliteitsverlies dan in Instagram. Instagram is een sociaal medium dat is gericht op het posten van een foto in je feed, terwijl Lightroom een professioneel fotobewerkingsprogramma is. 

WELKE PRESETS KRIJG IK?

De Expeditie Aardbol Travel Collection bestaat uit 10 verschillende presets die zijn ontwikkeld voor uiteenlopende omstandigheden. Elke preset is uniek en geeft je foto een andere uitstraling.

OP WELKE APPARATEN KAN IK DE PRESETS GEBRUIKEN?

De Expeditie Aardbol Presets zijn geschikt voor de Lightroom app op je telefoon of tablet, en het programma Adobe Lightroom voor op je desktop. Na het kopen van de presets krijg je elke voorinstelling in 3 verschillende bestandsformaten: .xmp (Adobe Lightroom voor desktop), .dng (Lightroom Mobile en .lrtemplate (geschikt voor oudere versies van Adobe Lightroom).

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DE DESKTOP EN MOBIELE PRESETS?

Deze presets zijn voor 99% hetzelfde, maar de presets voor mobiel zijn geoptimaliseerd voor foto’s die met je telefoon zijn gemaakt.

HOEVEEL KOST EEN ABONNEMENT OP LIGHTROOM?

De app op je telefoon is helemaal gratis te gebruiken en je betaalt niets extra’s om te werken met de presets van Expeditie Aardbol. Wil je de presets gebruiken in de desktop versie, dan zul je het programma Adobe Lightroom moeten aanschaffen. De eerste 7 dagen zijn gratis, daarna betaal je € 12,09 per maand. Maar niet gevreesd: om optimaal gebruik te kunnen maken van de presets heb je aan de mobiele versie genoeg.

KAN IK DE PRESETS OOK ZONDER LIGHTROOM GEBRUIKEN?

Nee, je kunt de presets alleen via het programma Lightroom voor telefoon of op je computer gebruiken.

HOE MOET IK DE PRESETS INSTALLEREN?

Als je de presets hebt besteld, krijg je automatisch een mailtje met daarin de benodigde bestandjes én een uitgebreide instructie. Deze vertelt je stap voor stap hoe je de presets moet installeren in Lightroom op je laptop en telefoon. Kom je er desondanks toch niet uit? Stuur me dan een mailtje via presets@expeditieaardbol.nl en ik kom je zo snel mogelijk helpen.

MOET IK EEN PROFESSIONELE CAMERA HEBBEN OM DE PRESETS TE GEBRUIKEN?

Nee, de presets zijn getest op meer dan honderd foto’s van verschillende camera’s en devices. Het helpt uiteraard wel als je foto in de best mogelijke kwaliteit is gemaakt.

HEB IK ERVARING NODIG MET HET BEWERKEN VAN FOTO’S?

Nee! Dat is het mooie aan deze Lightroom Presets: je kunt met één klik je foto bewerken zonder dat je ook maar enig verstand hebt van fotografie of fotobewerking.

GEBRUIK JE DE PRESETS ZELF OOK?

Jazeker. Alle presets uit de Expeditie Aardbol Travel collectie zijn gebaseerd op voorinstellingen die ik zelf voor al mijn foto’s op Expeditie Aardbol gebruik.

IK HEB DE PRESETS BESTELD MAAR GEEN BEVESTIGINGSMAIL GEKREGEN

Het kan gebeuren dat de bevestiging in je SPAM-folder terecht is gekomen. Toch niet ontvangen? Stuur me een mailtje via presets@expeditieaardbol.nl.

MIJN FOTO’S ZIEN ER NIET HETZELFDE UIT ALS OP HET VOORBEELD

Onthoud dat elke foto anders is en dat het resultaat per foto kan verschillen. Over het algemeen zit er altijd wel een preset bij die het beste uit jouw foto’s haalt. Soms is een beetje finetuning nodig: spelen met de instellingen van licht en temperatuur is vaak al voldoende om het gewenste resultaat te bereiken.

KAN IK DE PRESETS TERUGSTUREN?

Nee, omdat het hier om digitaal product gaat, is het helaas niet mogelijk om de presets te ruilen of terug te sturen. Na aanschaf krijg je de bestanden direct in je mailbox en kan ik geen geld teruggeven.

IK HEB EEN ANDERE VRAAG

Heb je een andere vraag over de Lightroom Presets van Expeditie Aardbol? Stuur me een mailtje via presets@expeditieaardbol.nl of stuur me een DM via @expeditieaardbolpresets en ik kom er zo snel mogelijk bij je op terug.

Presets

Dit zijn de presets

Benieuwd wat deze presets precies doen? Bekijk hier de voor- en na foto’s.

➞  BACKPACK

Preset Backpack beforePreset Backpack after

➞  BEACH

Preset Beach beforePreset Beach after

➞ JUNGLE

Preset Jungle beforePreset Jungle after

➞ LOCAL

Preset Local BeforePreset Local After

➞ OCEAN

Preset Ocean beforePreset Ocean after

➞ SELFIE

Preset Selfie After

➞ SAFARI

Preset Safari beforePreset Safari after

➞ SUMMER

Preset Summer beforePreset Summer After

➞ TROPICAL

Preset Tropical beforePreset Tropical after

➞ URBAN

Preset Urban beforePreset Urban after

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Expeditie Aardbol presets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.