Workshop reisfotografie

Mooie foto's maken op reis?

Ontdek in één dag de geheimen van reisfotografie en leer hoe je jaloersmakende vakantiefoto's kan maken​

Eéndaagse workshop reisfotografie op locatie in Utrecht

Je hebt een goede camera en maakt geweldige reizen, maar de foto’s doen geen recht aan de ervaring. Zonde! Tijdens deze workshop leer je in één dag wat de elementen zijn van een interessante reisfoto en hoe je dat zelf voor elkaar krijgt. Zodat je in het vervolg thuis kan komen met vakantiefoto’s om trots op te zijn. 

Cursus Reisfotografie

Eenmalige pilot prijs!

€ 99 ipv € 149

Zo ziet de workshop eruit

Deze workshop wordt gegeven op een inspirerende plek in hartje Utrecht. We beginnen de dag met theorie. Niet alleen behandelen we de belangrijkste camera-instellingen en gaan we het hebben over belichting, je krijgt ook praktische tips voor het reizen zelf. Wat is handig om op reis mee te nemen en hoe stel je onderweg je foto’s veilig? Tussendoor staat er een lekkere lunch voor je klaar. 

Daarna is het tijd om vlieguren te maken, want alleen op die manier leer je goed fotograferen. Vanuit de workshoplocatie maken we een wandeling langs de fotogeniekste plekken van Utrecht. Onderweg heb je volop kans om de theorie in de praktijk te brengen én om vragen te stellen natuurlijk.

Cursus Reisfotografie

Wat ga je leren?

Welke camera heb je nodig voor deze workshop reisfotografie?

In deze workshop reisfotografie leggen we de focus op het fotograferen met een camera die je handmatig kan instellen, zoals een spiegelreflex- of systeemcamera. Twijfel je of jouw camera hiervoor geschikt is? Je kunt ons altijd een berichtje sturen, dan kijken we graag met je mee!

Workshop Reisfotografie

Zondag 7 april 2024 - Brigittenstraat 22, Utrecht
149
99
  • Eéndaagse workshop van 10:00 tot 16:00
  • Theorie én praktijk​
  • Inspirerende locatie in hartje Utrecht​
  • Kleine groep (max. 8 personen)​
  • Persoonlijke begeleiding
  • Lekkere lunch
  • Bonus: Lightroom-presets
Cursus Reisfotografie

Over Stéphanie van Expeditie Aardbol

Ik kocht in 2008 mijn eerste spiegelreflexcamera en sindsdien heb ik heel wat vlieguren gemaakt. Als freelance (foto)journalist fotografeerde ik lange tijd voor kranten en persbureau’s. Mijn foto’s haalden zelfs meerdere keren de landelijke voorpagina’s! Inmiddels richt ik me vooral op het genre reisfotografie en wordt mijn werk regelmatig gepubliceerd in reisboeken en tijdschriften, waaronder Lonely Planet Magazine en Columbus Magazine. Tijdens deze workshop geef ik je praktische tools om zelf de mooiste reisfoto’s te maken.

Nu eenmalig voor € 99 ipv € 149